Kantoren, praktijken en bedrijfsruimtes

Een prettige sfeer, een hoge productiviteit en tevreden werknemers. Dat wilt u toch ook? Rentoclean Facilities zorgt voor een schone werkomgeving die bepalend is voor de uitstraling van uw organisatie. Fris, inspirerend én professioneel!

DenTon Solutions maakt uw kantoor/praktijk schoon

DenTon Solutions is een flexibel facilitair bedrijf dat naar zijn klanten luistert en de dienst naar wens aan kan passen. Normaal gesproken maken wij schoon wanneer alle werknemers naar huis zijn. Wilt u liever dat er wordt schoongemaakt onder werktijd, dan kan dat natuurlijk ook.

Wij gaan precies te werk, nemen ons vak uiterst serieus en gaan een stap verder dan andere schoonmaakbedrijven. Naast een schone werkomgeving zorgen wij ook voor de noodzakelijke sanitaire benodigdheden, zoals toiletpapier, papieren handdoeken en handzeep van een hoogwaardige kwaliteit.

Een schone flexwerkplek is het halve werk

Veel bedrijven werken tegenwoordig met Flexwerkplekken, maar helaas scoren een groot deel van deze werkplekken onder de maat als het gaat om de hygiëne. Dit is erg jammer vooral in deze tijden van de pandemie, want door een regelmatige reiniging kan er juist veel geld worden bespaard. Een vieze werkplek zorgt voor griep en verkoudheid, waardoor werknemers zich sneller ziek melden. DenTon Solutions zorgt voor een goede, dagelijkse reiniging van uw flexwerkplekken, waar werknemers graag en productiever werken.

Werkt u al met een Clean Desk Policy?

Schoonmaken moet goed gebeuren, maar ook snel en effectief. Wij vragen u daarom om de medewerkers te stimuleren het bureau aan het einde van de werkdag leeg achter te laten. Alle documenten moeten netjes in de kast worden opgeborgen en afval moet worden weggegooid. Door het handhaven van een Clean Desk Policy blijven uw bedrijfsgegevens niet zomaar op tafel liggen en kunnen onze schoonmakers de bureau’s makkelijker en sneller schoonmaken.

Neem contact op!

Wilt u meer weten meer over het schoonmaken van kantoren en bedrijfsruimtes? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 023-844 58 57.