Verkoop van producten

Bij DenTon Solutions willen wij de klant ontzorgen. Voor al uw wensen, hebben wij de oplossing!

Meer dan alleen schoonmaakmiddelen

Naast de standaard schoonmaakmiddelen, toiletpapier, papieren handoekjes, handzeep en de bijbehorende dispensers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor handalcoholgel, zuilen en/of dispensers ten behoeven van handalcoholgel en reinigingsmiddelen op basis van alcohol.

Maar daar blijft het niet bij! Bent u op zoek naar een koffiemachine afgestemd op het aantal medewerkers, droogloopmatten, spaghettimatten (met logo van uw bedrijf)? Wij sturen u graag een offerte op maat.

Omdat wij onze klanten graag ontzorgen, nemen wij de inkopen uit handen. Denk hierbij aan koffie, thee, suiker, (koffie)melk en koffiebekers. U kunt zelfs uw suikerzakjes en koffiebekers laten bedrukken met het logo van uw bedrijf.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u een specifieke wens? Neem dan contact met ons op want DenTon Solutions heeft voor alles de oplossing!

De producten die wij verkopen, worden zorgvuldig gekozen. Wij vinden het belangrijk dat de impact op het milieu en onze samenleving gering blijft.  Ons ecologische schoonmaakmiddel voldoet aan ecolabels zoals het Europees Ecolabel en de FSC.


Neem contact op!

Wilt u meer weten meer over de verkoop van producten? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 023-844 58 57.