Over DenTon Solutions

Wie zijn wij?

In 2011 is Schoonmaakbederijf Rentoclean opgericht in Haarlem. Al snel hebben wij ons ontwikkeld tot een dynamisch en professioneel facilitairbedrijf met oog voor detail. Ondertussen zijn wij actief in onder andere Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Wij onderscheiden ons van de vele aanbieders van facilitaire diensten. Niet alleen door onze duidelijke overeenkomsten en manier van werken, maar vooral omdat bij ons geldt: “faciliteren is een stapje meer”, het is meedenken en daar naar handelen. Vaak tot een plezierige verrassing voor onze opdrachtgevers en daardoor ook voor onze medewerkers. Dus, een win-win situatie.

Omdat Rentoclean in de loop der jaren meer is gaan  doen dan alleen schoonmaken, hebben wij in 2021 onze naam gewijzigd naar DenTon Solutions. Voor al uw wensen, hebben wij de oplossing.

Werkwijze

DenTon Solutions garandeert een transparante, kort lijnige en heldere overeenkomst tussen u en ons. Dankzij ons digitale facturatie systeem heeft u altijd inzicht in uw offertes en facturen waardoor we de kosten laag kunnen houden.

Wij garanderen heldere overeenkomsten, zonder kleine lettertjes en ingewikkelde procedures. Bij ons zit u niet vast aan een langlopend contract of overeenkomst. U weet dus precies waar u aan toe bent. DenTon Solutions levert maatwerk. Dit betekent dat wij per klant bekijken wat de wensen zijn. Naast schoonmaakwerkzaamheden, reinigen wij ook ramen en zonnepanelen, leveren wij de bedrijfscatering en verkopen wij producten voor uw sanitair, kantoor/praktijk of voor in de keuken.